aquaknow   Extranet   Newsletter      

Tordera Society, Spain

Taller de Stakeholders a La Tordera

Wednesday, 02 July 2014 Posted in Tordera Society, Spain , News, BeWater News

This article in English

IMGP1414El projecte BeWater va engegar la seva primera sèrie de tallers el passat 28 de maig a la Tordera. El CREAF, responsable d'aquest cas d'estudi, juntament amb altres socis del projecte, es va reunir amb actors locals claus per tal de presentar-los el projecte, recollir les perspectives locals en relació a l'estat de la conca i discutir els possibles impactes del canvi global.

La sessió va començar amb la presentació del CREAF de les seves investigacions amb relació als escenaris futurs de canvi global i els seus impactes, que indiquen que hi haurà una reducció de cabals disponibles per a diferents usos i per a funcions ambientals, un increment de temperatura, un seguit de canvis de les condicions climàtiques i dels efectes que tot això pot tenir en sectors claus com ara l'agricultura.

El Projecte BeWater Reuneix Ciutadans i Científics a la Conca de la Tordera per Debatre Sobre el Futur de L’aigua a la Conca

Thursday, 29 May 2014 Posted in Tordera Society, Spain

This article in English

Photo Tordera 1Les projeccions futures de canvi climàtic apunten que cada cop hi hauran més episodis extrems de sequera o inundacions a la regió mediterrània. Concretament per la Tordera, els estudis realitzats pel CREAF indiquen que cap al 2030 es veurà una disminució de la recarrega dels aqüífers de gairebé un 10% i reduccions de cabals al riu que poden arribar al 37% a finals de segle (2100).

Aquests fets provocaran greus pèrdues socioeconòmiques i impactes ambientals rellevants en aquesta conca. 

1º taller a La Tordera

Tuesday, 27 May 2014 Posted in Tordera Society, Spain

piscines Montseny 250

Els reptes del canvi global a la conca de la Tordera

28 de maig de 2014
La Tordera, Catalunya

 

 

 

Contacte: més informació

English version

BeWater partners prepare for first stakeholder interaction

Friday, 16 May 2014 Posted in Events, Tordera Society, Spain , News, BeWater News, Pedieos Society, Cyprus, Rmel Society, Tunisia

Članek v slovenščini

Brussels 1 250The first BeWater Steering Committee Meeting was held in Brussels on 24 April, attended by 19 project partners and a representative from the European Commission. Reflections on the first 6 months of the project and presentations on the BeWater Approach, Quality Assurance and Evaluation Methodologies led to useful discussions clarifying roles and responsibilities in the project and identifying important next steps.

Presentations and discussions around project communications highlighted the need for local language translations of news, posts and information for public consumption to facilitate dissemination of information and engagement of project stakeholders.

El CREAF Dóna el Tret de Sortida al Projecte BeWater

Wednesday, 15 January 2014 Posted in Tordera Society, Spain

This article in English

BEWATER-group-photo

El projecte BEWATER és un projecte europeu que comptarà amb la participació de la societat per establir plans de gestió sostenible de l'aigua i d'adaptació al canvi climàtic. Més de 30 participants de la regió euromediterrània s'han trobat a Barcelona per celebrar el kick off meeting del projecte.

La primera reunió de llançament del projecte BeWater (el kick off meeting), celebrada el 13, 14 i 15 de gener, va forjar la plataforma de col-laboració que durant els pròxims tres anys i mig servirà per tirar endavant amb els objectius del projecte.

<<  1 2 [3